X-Bee enzyme fuel technology
search
  • X-Bee enzyme fuel technology

XBee enzyme fuel technology

€ 420,00
Exclusief belasting

10 L.

XBEE is een zeer effectieve brandstofverbeteraar gebaseerd op unieke en bewezen enzymtechologie.

XBEE bevat een complex mengsel van natuurlijke enzymen afkomstig uit plantenextracten. Het unieke enzymconcentraat in XBEE zorgt voor een moleculaire verandering van brandstoffen waardoor deze sneller en optimaler verbranden en langer houdbaar worden.

Door de krachtige enzymtechnologie kent XBEE een zeer breed werkingsspectrum en is het effectief in alle fossiele brandstoffen en biobrandstoffen.

XBEE zorgt voor een opmerkelijke verbetering van de brandstofkwaliteit en optimaliseert het verbrandingsproces in motoren. Dit resulteert in een toename van het motorvermogen en een afname van het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en roet.

De enzymen in XBEE reinigen het gehele brandstofsysteem van de (opslag)tank tot de motor, breken in de brandstof aanwezig water af en voorkomen bacterieproblemen veroorzaakt door micro-organismen in brandstoffen.

De werking van XBEE is bewezen en het product wordt aanbevolen door constructeurs zoals Caterpillar en Wärtsilä. Een kleine investering in XBEE levert u in vele opzichten een geweldig rendement op!

102.0000002

Downloaden

XBEE

Veiligheidsinformatieblad

Downloaden (161.21KB)

XBEE

Safety Data Sheet

Downloaden (151.78KB)

XBEE

SICHERHEITSDATENBLATT

Downloaden (151.44KB)