Verfafbijt
  • Verfafbijt

Verfafbijt

€ 23,97
Exclusief belasting

Een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle soorten één en tweecomponent coatings, vernissen, antifoulings en epoxyverven. Zeer hoog afbijtend vermogen en droogt niet uit. Kan zelfs onder 0°C. worden toegepast.Druipt niet van verticale en overhangende delen, bevat geen logen, zuren of biociden, is pH neutraal, biologisch afbreekbaar en tast de ondergrond niet aan.

Inhoud
Aantal

Toepassing:

Geschikt voor gebruik op polyester, staal, hout en aluminium. Niet toepassen op zachte kunststoffen. Altijd eerst een testvlak maken. Na werkzaamheden restanten eerst goed verwijderen voordat de eerste verflaag wordt aangebracht.

Advies:
Oproeren voor gebruik. Met zachte, niet te korte kwast met natuurlijke haren in één laag dik op de oude verflaag aanbrengen. Niet lang doorstrijken. Afhankelijk van de soort verf en laagdikte de afbijt 30 minuten tot 4 uur laten inwerken. Hierna met een plamuurmes of verfkrabber de verfresten afschrapen. De laatste afbijtresten met water verwijderen en het oppervlak schoonwassen. Bij langere inwerktijden kan de Verfafbijt de ondergrond aantasten.

Uitstrijkvermogen:
3 m2/l

04.24.1000.32C