Retourneren en inzagetermijn

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De retourzending is binnen deze termijn gratis voor klanten binnen Nederland en België. Retourneren is gratis als u gebruikmaakt van normale bezorgers (DHL & PostNL). U dient de bestelling eerste zelf te frankeren en krijgt dit bedrag bij terugbetaling van het aankoopbedrag van ons terug. Stuur de bestelling indien redelijkerwijs mogelijk- zo compleet en onbeschadigd mogelijk terug, dus inclusief aankoopbewijs, verpakking, handleiding, drivers, etc. U kunt het modelformulier voor herroeping onder aan de pagina downloaden en uitprinten. Deze kunt u ingevuld meesturen voor een snelle verwerking. Wanneer producten niet in volledig verkoopbare staat of beschadigd retour komen, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Na het moment van herroepen heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. 

Wij zullen het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk na de herroeppingsmededeling op uw rekening terugstorten. 

Formulier herroepingsrecht

Producten die op aanvraag van de klant bedrukt of bestickerd zijn, of op speciale offerte voor de klant (B2B) geleverd zijn, vallen niet onder het herroepingsrecht. 

Defecte producten worden RMA-procedure opgenomen, dit betekent dat ze eerst door Scheepsuitrusting worden getest. Vervolgens, indien er een defect wordt geconstateerd, teruggestuurd naar onze leverancier. Lever bij het defecte product altijd een duidelijke, uitgebreide en vooral eenduidige klachtomschrijving in. Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).  Neem hiervoor contact op per email: webshop@bunkerstationheijmen.nl 

Bunkerstations Heijmen B.V.
Loswal 5
6566 CH Millingen aan de Rijn  

Het is natuurlijk ook mogelijk om het product bij ons langs te brengen. Bel of stuur ons een email om hier een afspraak voor te maken.